fredag den 2. december 2011

2 december

Jubii, så viser kalenderen december :D Elsker december med alt hvad der hører til; hygge, bagning, musik og duftene :) og elsker at finde de helt rigtige gaver til folk.
Plejer at pynte op den første december hvert år, men i år har jeg simpelthen haft for travlt, så der skal gøres hovedrent i weekenden og pyntes op på søndag i stedet. Glæder mig :)

Synes det er så pudsigt, når man pludselig møder folk man kender i en helt anden situation. Fx når man står i badet i fitness og der så pludselig står en gammel klassekammerat ved siden af én eller når man er ved at købe julegaver og de står i køen sammen med én. :P Har nu oplevet det tre-fire gange i den sidste måneds tid... Og ved altså ikke altid hvordan de forventer at man reagerer, når man møder dem... Men det er nu også meget sjovt at høre hvad folk går og laver. :)

Glædelig 2. december :D

3 kommentarer:

 1. Du har vundet min give away, kig forbi min blog og send en mail (:

  SvarSlet
 2. Hej Line,
  Du har vundet i min lille konkurrence på min blog:)
  Jeg har ingen mail adresse på dig, så hvis du vil være sød at sende mig en mail med din adresse ville det være skønt.
  Klem Ida
  by.idar@gmail.com

  SvarSlet
 3. Hej Line. Du lader til at have en meget heldig december måned! Du har nemlig også vundet en MåltidsKasse i Aarstiderens Julequiz. Stort tillykke! Send mig en mail med navn og adresse og evt. kundenummer, hvis du har sådan et, til mig på amm@aarstiderne.com Vh. Anne-Mette/Aarstiderne

  SvarSlet