tirsdag den 28. juni 2011

Anbefaling uge 26

Denne gang bliver det også to i en - eller rettere mange i én, da der er tale om en bogserie og en film. Nemlig serien "En ulykke kommer sjældent alene".
Filmen er baseret på de første tre bøger i serien og er med blandt andre Jim Carrey. Filmen er faktisk ret god, men i forhold til bøgerne halter slutningen kraftigt, men det skyldes så også at den kun er baseret på de første tre bøger. Filmen indeholder en del grinagtige scener og flere flotte billedscener. Den er helt klart værd at se, så længe man ikke har bøgerne i baghovedet.
Bøgerne er ikke alle oversat til dansk (eller jeg har ikke kunnet finde dem :P), men har istedet læst dem på engelsk og de er altså supergode! Bare den måde som de bliver fortalt på, kan jeg utroligt godt lide. Og så er alt ikke så sort og hvidt, som det umiddelbart giver sig ud for, hvilket jeg synes er virkelig genialt, især fordi der i de sidste bøger kommer en del uventede tvist i historien og det er jeg simpelthen så glad for - det er kedeligt, når man kan gætte hvad der skal ske.
Helt klart en serie, man skal læse og en film man skal se! (Bare ikke lige oven i hinanden)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar